Vægdrivhus

Et vægdrivhus er som navnet siger beregnet til at stille op ad en væg. Oftest er det opad husmuren, men det kan også være opad garagen eller skuret. Et vægdrivhus er særlig godt, hvis du ikke har meget plads. Vægdrivhuset har også den fordel, at de holder bedre på varmen, fordi husmuren er med til at holde på varmen. Et vægdrivhus vil derfor oftest være varmere end et fritstående hus. Vær opmærksom at vægdrivhuset får sol nok, når du placere det fx er en mur der vender mod nord ikke særlig velegnet.

Vægdrivhus tilbud

Herunder har får du et opdateret overblik over de vægdrivhuse der pt er på tilbud. Vi indsamler tilbud hver uge priser, så er du på udkig efter et vægdivhus på tilbud, er der mulighed for at finde det her. Er der ikke nogen på din skærm, så tag alligevel et kig længere nede på skærmen, hvor du finder en masse forskellige vægdrivhuse fra anerkendte forhandlere. 

 

Vægdrivhuse

Herunder kan du finde en masse forskellige vægdrivhuse. Du scroller bare ned på siden og så har du en samlet overblik over mange forskellige drivhuse i forskellige størrelse og forskellige prisklasser.

Er du mere til et orangeri, så finder du her på drivhusportalen også en side, hvor du får et godt overblik over et bredt udvalg af orangerier. Gå til Orangeri