4 gode Orangerier

Er du på udkig efter et orangeri, så har vi her samlet fire forslag, du kan lade dig inspirere af. Et orangeri er lækkert og giver et ekslusivt look, men koster også for det meste mere end et almindeligt drivhus. Vælger du et orangeri, så er det for det meste også med den tanke, at du ønsker mere end bare et almindeligt drivhus. Med et orangeri får du et uderum, som du kan få utrolig meget glæde af, samtidig med at kan høste lækre og friske grønsager.

Halls Atrium Orangeri

Dette orangeri fra Halls er et smukt orangeri, der vil passe perfekt ind i langt de flestes haver. Halls er et gammelt engelsk mærke, der har lavet drivhuse og orangerier i mange år. Du får en god produkt til en rigtig god pris.Med sin sekskantede form minder Halls orangeri om en havepavillon, og du kan sagtens brug den som en pavillon. Dette orangeri er på 9m2, og giver god plads til dyrkning af lækre grønsager. Stellet er lavet i aluminium, og farven er grøn. Derudover medfølger der hærdet glas, hvilket giver den store fordel, at du undgår mange vinduesbaner i dit Halls orangeri. Det giver et godt udsyn, og giver samtidig et smukt orangeri, der pynter og løfter hele dine have til et nyt niveau.

Halls orangeri er det mindste her i denne artikel, men til gengæld er det også det billigste. Så vil du gerne have et smukt orangeri, til fornuftige penge er Halls orangeri helt sikkert noget du skal overveje.

Prisen på et Atrium Orangeri ligger på omkring 8400 kroner

Cassandra Orangeri

Er du helt vild med kombination er mursten, aluminum og glas, så bør du kigge nærmere på et Cassandra Orangeri. Dette orangeri er beregnet til at blive monteret ovenpå et 50 centimeter høj mur (muren medfølger ikke). Det betyder, at et cassandra orangeri tager lidt længere tid, at montere og du skal have hænderne skruet rigtig på, eller betale for at få bygget din halvmur. Men når det er gjort, så har du også et super flot og ekslusivt udseende orangere. Alt efter hvilken mursten du vælger, så kan du skabe dit eget unikke udtryk på dette orangeri fra Cassandra. Halvmurer har, ud over at være flot, også den egenskab, at det skaber en bedre temperatur for dine planter. Om dagen obserbere muren varmen fra solen, for så at afgive den igen om natten. Det er med til at give en mere jævn temperatur i dit orangeri – hele døgnet rundt.

Juliana Grand Oase Orangeri

Grand oase orangeriet fra Juliana er det dyreste vi har med her på listen. Med en pris på omkring 33.000 kroner er der tale om et orangeri i høj klasse. Dette orangeri bør være mere end blot et væksthus. Det bør være hele familien samlingspunkt i haven. Grand Oase Orangeriet er firkantet og har et pyramideformet tag, som giver et flot og ekslusivt udseende. Stellet er lavet af aluminum og glasset er selvfølgelig hærdet glas. Du får en virkelig flot og god orangeri fra Juliana, hvis du vælger Grand oase orangeriet

Sirius Ekslusiv Orangeri

Leder du efter et stort drivhus eller orangeri, så melder Sirius sig på banen. Sirius eksklusiv orangeri er fra Vitavius, og giver dig mulighed for at vælge 3 forskellige farver. Farverne er sort, grøn og aluminium. Som en ekstra detalje, så har du mulighed for at købe et ekstra dørsæt til dit orangeri, som gør, at du kan gå indgang i to gavle.

Sirus Ekslusiv Orangeri er på hele 13 m2, så du får god plads. Både til dine planter, men også med rig mulighed for at skabe en dejlig hyggekrog, hvor du kan nyde forårssolen og mens du drikker en kop kaffe. Bemærk at der er stor forskel på prisen alt efter om du vælger aluminumsfarven eller du vælger en fx en sortlakeret. Vi har her valg at tage en sort lakerede udgave med, da vi synes det med til at underbygge orangeriets eksluive udseende.

Vi håber du har fundet inspiration til dit næste orangeri. Var der ikke en af de 4 vi har oplistet, som passer til dig og dit behov, så tag et kig på på det samlede udvalg for at finde dit næste orangeri.