Om

Drivhusportalen ønsker at være dit inspirationssted på nettet. En hjemmeside hvor du kan finde dit næste drivhus eller orangeri, og samtidig finde en masse anden viden. Alt er gratis, og skal tjene som inspiration til dig. Vi ønsker at være en hjemmeside, hvor du kan finde massevis af viden omkring drivhus. Lige fra opskrifter til guides til inspiration til dit næste drivhus køb.

Drivhusportalen indhenter drivhus, vægdrivhuse, orangerier og tilbehør til drivhus har en række forskellige forhandler. Hermed slipper du for at skulle søge rundt på nettet, men kan se udvalget fra forskellige forhandler, samlet her. På nuværende tidspunkt har vi produkter fra

  • Plantetorvet
  • Moreland
  • Wupti
  • Coop
  • Homeshop

Alle produkter opdaterer 1 gang om ugen, så du altid har de nyeste produkter og den aktuelle pris. Du køber altså ikke direkte af os, men i stedet af forhandleren. Vores rolle er at indsamle mange produkter et sted, så du frit kan vælge.

Vælger du købe et drivhus som du har fundet hos en forhandler, så får drivhusportalen eller lille procentdel af beløbet. Det bliver ikke dyrere for dig, men er måde, hvorpå vi kan holde drivhusportalen gratis.

Troværdighed er en vigtig værdi og derfor indhenter vi kun produkter fra anerkendte forhandlere, der blandt har en høj score på hjemmesider som fx truspilot.

Har du forslag til indhold på siden, eller vil du gerne skrive et indlæg, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi støtter følgende initiativer

Samarbejdssider

Vi samarbejder med følgende hjemmesider:

Puslekommode.dk

– Find et stort udvalg af puslekommoder